Journalist - fornybarbransjen

Fornybarbransjen er i rivende utvikling og får stadig større oppmerksomhet i mediebildet. Vil du være med i frontlinjen på det som skjer?

Nyhetstjenesten www.europower-energi.no og bransjemagasinet Europower Energi er ledende i dekningen av bransjen og vi søker journalist til fast stilling for snarlig tiltredelse. Publisering skjer både digitalt og på papir.

Våre lesere er ledere og beslutningstakere i fornybarbransjen, og inkluderer energiselskaper, leverandørindustri, bank/finans/rådgivning, politiske miljøer, offentlig forvaltning m.v.

Du må ha en god penn, kunne fotografere, og du må være interessert i kraft- og energispørsmål. God økonomiforståelse og bransjekunnskap vil være en fordel.

Vi kan tilby deg spennende og varierte arbeidsoppgaver og en mulighet til å bidra til å sette dagsorden i bransjen. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et hyggelig og kompetent arbeidsmiljø.

Spørsmål og søknad m/CV rettes til:

Redaktør: mona.adolfsen@europower-energi.no Tel: 41334819

eller

Publisher: tor.gjendem@europower-energi.no Tel: 93256302

Merk søknaden: Journalist.

Søknadsfrist: Snarest.

Europower AS er en ledende leverandør av nyheter og bakgrunnsinformasjon for kraft- og energibransjen. Selskapet har en ledende posisjon i markedet og er i god utvikling. Selskapet er eid av NHST Media Group AS som eier blant andre Dagens Næringsliv, TradeWinds, Upstream, Recharge, Intrafish og MyNewsdesk. Selskapet er lokalisert i Oslo sentrum.