Pressemelding fra Clas Ohlson:

For første gang blir Tibbers digitale strømbesparende løsninger for hjemmet tilgjengelig i butikk og skal selges i Clas Ohlsons 90 butikker over hele landet. Tidligere har Tibbers produkter kun vært mulig å kjøpe i Tibbers egen nettbutikk.

– Et samarbeide med Tibber er helt i tråd med vår strategi om å tilby kundene våre tjenester og produkter som forenkler hverdagen i alle hjem. Nå gjør vi det enda enklere for kunden å redusere strømforbruket ved at de enkelt kan kjøpe produktet i en av våre 90 butikker og nettbutikken vår. I Oslo-området vil kundene også kunne få Tibbers produkter levert helt hjem på døren samme dag, om de ønsker det, sier Stine Trygg-Hauger, administrerende direktør i Clas Ohlson.

Tibber har siden oppstarten i 2016 hatt rask vekst. Hovedveksten kommer fra å være et strømselskap, men siden lanseringen av nettbutikken i 2018 har også den blitt en viktig del av selskapet.

– Vårt produkt er relativt nytt på markedet og flere trenger hjelp for å ta det i bruk. Hos Clas Ohlson kan kundene nå få hjelp og veiledning av flinke folk på en annen måte enn vi har kunnet tilby tidligere, sier Edgeir Vårdal Aksnes, administrerende direktør i Tibber.

I første omgang er det produktene Tibber Pulse og Sensibo Sky som blir tilgjengelig i Clas Ohlsons butikker og nettbutikk. Tibber Pulse er en måler som viser strømforbruket ditt i sanntid, så du til enhver tid kan ha kontroll over forbruket. Sensibo Sky er en smart-termostat for varmepumper som hjelper deg med å varme opp når strømprisene er lavest, og som lar deg styre varmepumpen gjennom mobilen.

Pressemeldingen er kortet ned av Europower Energi