Knut Inderhaug overtar som konstituert administrerende direktør etter Tandberg fra 15. oktober, og ifølge en pressemelding setter styret nå i gang med arbeidet med å finne Tandbergs etterfølger.

Etter fire år som administrerende direktør i Fortum Oslo Varme har Tandberg takket ja til å gå inn i stillingen som VP Strategy and development i Fortums divisjon City Solutions. Som en del av den nye rollen vil han fortsatt jobbe tett med Fortum Oslo Varme som er en meget sentral forretningsenhet i divisjonen.

Konstituert

Knut Inderhaug, som i dag er direktør for salg og marked, er oppnevnt av styret som konstituert administrerende direktør i perioden.

– Jeg takker for styrets tillit og ser frem til å videreføre det gode arbeidet og prosessene Eirik F. Tandberg har startet. Den kommende tiden vil være utslagsgivende for selskapets utvikling i årene fremover. I løpet av kort tid ventes viktige beslutninger som vil avgjøre om det kan bli oppstart av karbonfangstprosjektet på Klemetsrud i 2022. Samtidig fortsetter utviklingen av selskapet for å tilby klimavennlig termisk energi og ansvarlig sluttbehandling av avfall, uttaler Inderhaug i en pressemelding.