Det er duket for rollebytter i Kraftmontasje i Møre og Romsdal. Etter 27 år overlater Oddgeir Anundsen sjefsstolen til Øystein Søraas, som kommer fra stillingen som økonomi- og IT sjef i samme selskap. Det kommer frem i en pressemelding.

Anundsen er med-gründer av selskapet, og går over i en ny stilling som salgs- og markedsansvarlig i Kraftmontasje AS, samtidig som han fortsetter som daglig leder i Kraftmontasje Holding AS.

– Etter så mange år i rollen, blir det utfordrende å hele tiden skaffe motivasjon for alle aspekter av daglig ledelse. Derfor føler jeg at tiden er riktig for å gjøre en endring, både for meg selv og for selskapet, sier Anundsen i meldingen.

Søraas har jobbet i Kraftmontasje siden 2019, og fikk tilbud om jobben som daglig leder i sommer.

– Jeg var ikke var i tvil når henvendelsen om rollen som daglig leder kom i sommer. Et valg som var lett, men som jeg på ingen måte tar lett på. Jeg ser virkelig frem til å ta fatt på oppgaven. Det er et solid selskap med utrolig mange dyktige og dedikerte medarbeidere, og også et selskap med et meget godt og engasjert eierskap og styre, sier han.