Pressemelding:

Markedet for individuelle og skreddersydde energiløsninger vokser, og nå sikrer Eidsiva Bioenergi og Akershus Energi seg formelt partnerskap med et sterkt kompetansemiljø i god vekst innen desentrale varmeløsninger, skriver selskapene i en pressemelding.

– Eidsiva Bioenergi ønsker å vokse i markedet for desentrale energiløsninger. Nordisk Energikontroll er en av de mest erfarne aktørene i det norske markedet, og slik sett en riktig industriell partner sammen med Akershus Energi, sier direktør for Eidsiva Bioenergi, Ola Børke.

Transaksjonen med Nordisk Energikontroll skjer gjennom to aksjekjøp, i 2020 og 2024 og Akershus Energi og Eidsiva Bioenergi trer begge inn i styret til Nordisk Energikontroll.

–Dette partnerskapet vil styrke Akershus Energis rolle som helhetlig energiaktør i regionen, og være et viktig supplement til vår varmevirksomhet gjennom leveranse av skreddersydde energiløsninger for varme og kjøling, sier direktør for Ny Fornybar i Akershus Energi, Frank Sagvik.

Nordisk Energikontroll er totalentreprenør på varme- og kjøleanlegg tilpasset større bygg.

– Vi i Nordisk Energikontroll er stolte av å ha fått med oss to solide energiaktører på laget. Vi skal fortsette som før og gjøre det vi kan best; levere skreddersydde løsninger for oppvarming og kjøling med fornybar energi. Sammen skal vi kunne tilby våre løsninger til enda flere kunder, og det gleder vi oss veldig til, sier daglig leder i Nordisk Energikontroll, Olav Feby.

Nordisk Energikontroll er en totalentreprenør på varme- og kjøleanlegg.