I en melding fra Thema heter det at Hannah Skaar Hauge og Herman Persen Fostvedt har startet i analyse- og rådgivningsselskapet som fokuserer på energi- og transportsektoren.

Skaar Hauge har mastergrad i samfunnsøkonomi fra NHH og har vært konsulent siden 2018. Hun har jobbet som konsulent i EY og Metier OEC, og har erfaring med blant annet verdikjedeanalyser, prosessforbedringer og offentlige utredninger. I Thema er hun ansatt som konsulent og kommer til å jobbe med strategirådgivning, forretningsutvikling og samfunnsøkonomiske analyser.

Herman Persen Fostvedt har mastergrad i entreprenørskap og innovasjon fra NMBU og bachelor i båtdesign. Han har erfaring som forretningsutvikler siden 2020. Han kommer sist fra Looping - hvor han jobbet som forretningsutvikler. I mastergraden fra NMBU fordypet han seg i bærekraftig forretningsutvikling med særlig fokus på verdikjedeutvikling innen hydrogen. Han er ansatt som analytiker og kommer til å jobbe med analyser og rådgivning innen bærekraft, strategi og forretningsutvikling.

Daglig leder Gorm Lunde forteller til Europower at ansettelsen innebærer en økning i antall ansatte – en økning som startet i 2021.

– Vi ansatte et par stykker i fjor høst, og nå kommer disse to inn. I tillegg jobber vi med flere ansettelser. Vi kommer nok til å vokse videre – det er i alle fall planen. Dette er jo en spennende bransje med masse som skjer. Da trenger vi flinke folk, sier Lunde.